Prav vsi imamo nekaj skupnega. Eno željo. Če bi se nam ta želja uresničila, bi brez dvoma postali najsrečnejša oseba na tem svetu. Edina ovira, ki stoji med nami in uresničitvijo te želje… Pazi… smo mi sami in vseh naših 1174 izgovorov, zakaj naša ideja ne bo uspela. Zato raje ostanemo tu kjer smo, tu kjer smo varni in kjer nam je udobno.

1_Zakaj_Smo_Ideja
2_Zakaj_Smo_Poslovna_Ideja

Vemo. Tudi mi smo bili v tej situaciji. Spraviti poslovno idejo v življenje ali povzdigniti obstoječo na stopničko višje, vedno zahteva, da se poglobimo v lastno bistvo in to izpostavimo širnemu svetu. Brrr kar strese nas, ko pomislimo na to. Dovolite, da vam zaupamo še nekaj… to se zgodi čisto vsakič, ko začutimo potrebo po tem, da zrastemo… jaaa vedno naletimo na upor.

Vendar brez strahu, ker sva midva tu. Dve kreativni duši, ki vama bodo z veseljem pomagali kristalizirati, spolirati, predstaviti ter vzdrževati vašo blagovno znamko na originalen, poučen in uporaben način, ki bo avtentičen vam.

3_Zakaj_Smo_Hvala_Bogu
4_Zakaj_Smo_Zakaj

Zakaj to počnemo? Ker smo skozi leta nekaj ugotovili. Če počneš to, kar te dejansko veseli ali pa poiščeš strast v tem, kar počneš za preživetje, si v povprečju srečnejši človek. In srečni ljudje ustvarjajo srečnejšo družbo. In ta družba ustvarja srečne potomce… in tako nekako napredujemo.

Branding je lahko kričanje in nagovarjanje vsakega, ki gre mimo vas, lahko pa je tudi pripovedovanje zgodb, ki so zabavne, življenjske in celo poučne. Je komunikacija med vami in ljudmi, ki jih zanima vaš produkt ali storitev. Je glas, ki ga bodo drugi širili o vas, četudi bo vaša cena višja od konkurence.

5_Zakaj_Smo_Bingo
6_Zakaj_Smo_Zmaga

Pot napredka ni posejana z vijolicami, a vendar lahko z vašo idejo, produktom ali storitvijo ter našo strastjo, kreativnostjo in očesom za detajle, dosežemo vaše sanje.